BOIF startet friskt

Et aggressivt BOIF-lag startet friskt med et par gode muligheter de første ti minuttene. Men så ble TIL 2 tildømt straffe etter 11 minutter, og da satte Sondre Mikal Olsen ballen behersket lavt til venstre forbi BOIF-keeper Sigbjørn Nilsen. Etter et drøyt kvartet sov BOIF-forsvaret litt bak, og det ble utnyttet av Sondre Mikal Olsen som noterte seg for dagens andre scoring.

– Vi gjorde en god kamp

BOIF reduserte etter nesten halvtimen da Mathias Nymo satte straffen inn bak Tromsø-keeper Erlend Jakobsen. BOIFs andre redusering ordnet Sigurd Alterskjær Eriksen da han halvtimen før slutt ekspederte innlegget fra Adrian Nymo Melseth i nettmaskene med brystet.

BOIF-trener Jonas Bang sier til Folkebladet at han tapet til tross er stolt av den måten det unge laget sto fram i sin debut i 4. divisjon.

– Vi visste jo at TIL 2 er et vanskelig lag å møte, men vi framsto godt, særlig i den første halvtimen. Vi møtte et veldig godt lag i dag, men vi var også gode i perioder..

– Mot et godt organisert lag klarte vi å produsere mange gode sjanser, selv om vi ikke lyktes så mye som vi skulle ønsket må vi si oss godt fornøyd med det vi presterte i dag.

Også TIL-trener Ola Rismo trekker fram lovord om det BOIF-laget TIL 2 møtte.

– Jeg vil gi honnør til BOIF for den duellen de ga oss i dag, og for den innstillinga dette laget viste. Vi skapte jo mye offensivt, og har enda mye å gå på, men generelt var dette en grei kamp fra vår side.