Lørdag spilte FK Senja borte mot Skjervøy i sesongens 2.runde i 3.divisjon. Etter 0-1 hjemme for nyopprykkede Skarp i serieåpninga, var det en revansjelysten Senja-gjeng som gikk på banen.

Men det var Skjervøy som skulle gå mest fornøyd av banen til pause. Etter 35 minutter sendte hjemmelagets Erlend Pedersen Skjervøy i ledelsen, etter at Senja-keeper Erlend Henriksen var på halvdistanse og ute av målet når Pedersen lobbet inn 1-0.

Etter hvilen kom også Skjervøy godt i gang. I det 50.minutt satte Markus Løkke Granaas inn 2-0 og FK Senja hadde dermed en stor jobb foran seg.

Tok mer og mer over

Men den jobben gjorde de til de grader. Senja, i røde bortedrakter for anledningen, tok mer og mer over, og til slutt kom også den første reduseringen når Sondre Laugsand reduserte til 1-2 etter litt flipperspill i etterkant av en corner. Den scoringen kom etter 75.minutter.

Ni minutter senere, i det 84. minutt, kom også utligningen. Alexander Mikkelsen, som kom fra lørdagens motstander før sesongen, la inn fra høyre via en Skjervøy-fot og ballen havnet hos mål-jeger Christer Johnsgård som pirket inn utligninga til 2-2.

Snuoperasjonen komplett

Omtrent like etterpå skulle snuoperasjonen bli komplett. Innbytter Erlend Fossbakk Lian mottok ballen på 20-25 meter, slo tunnel på en Skjervøy-forsvarer og banket inn 3-2 i det 86.minutt. Snuoperasjonen var dermed komplett.

Senja kontrollerte seieren inn og var smart og kynisk i det de foretok seg mot slutten, og dermed er årets første tre poeng et faktum.