Finnsnes ledet 1-2 og hadde tre poeng i lomma langt ut i overtiden. Men fem minutter før full tid banket HILs Lauri Laitila et frispark rett i mål.

Hjemmelaget åpnet også best og sjokkåpnet med å ta ledelsen etter bare tre minutter ved Sander Ringberg.

Bendiksen-utligning

Finnsnes eide imidlertid resten av omgangen og produserte sjanse på sjanse.

I det 43. minutt fikk bortelaget en fortjent utligning da Mathias Bendiksen hamret inn 1-1 etter litt klabb og babb ved en corner.

Etter hvilen var Harstad mer med i kampen, men det var ingenting å si på at Finnsnes gikk opp til 1-2 i det 71. minutt ved Vebjørn Grunnvoll.

Frisparkperle

Hjemmelaget slet med å produsere noen farligheter, men hadde alle tiders sjanse to minutter før full tid. Christian Arnesen blokkerte imidlertid skuddet fra 7 meter.

Fem minutter på overtid fikk Harstad et frispark fra 18 meter. Den skrudde Lauri Laitila i nærmeste hjørne, mot en Fredrik Bakkelund i FIL-buret med sola i øynene.

Det var også det siste som skjedde og dermed endte kampen 2-2 på Harstad stadion.