Fredrik Bakkelund 6

Flere viktige involveringer og er god i feltet. Kan ikke få skylden for scoringene imot.

Christian Arnesen 6

Stopper megasjansen til Harstad to minutter før full tid. På etterskudd ved noen anledninger, men fremstår meget solid. Snakker på seg kort.

Toms Mezs 6

Lite synlig og det er bra for en midtstopper. Har god kontroll i det han gjør og slipper Harstad til få sjanser.

Jovan Radocaj 3

Heldig som unngår utvisning midtveis i første omgang. Sliter voldsomt med Sander Ringberg og henger ikke med, spesielt de første 45 minuttene. Hever seg litt i andre omgang.

Joakim Nilsen 7

Får et tøvete kort. Men ellers på banen er han stor. Trussel gang på gang mot et svimmelt HIL-forsvar. Vakker assist på 1-2. Byttet ut i det 87. minutt.

Jonathan Barlow 5

Lager frisparket som fører til utligning, dog er det av det svært billige slaget. Gjør ellers ting klokt.

Mathias Bendiksen 8

Gjør en enorm kamp, både defensivt og offensivt. Scorer fortjent like før pause. Viktige involveringer defensivt og smart i det offensive. FILs bestemann. Byttet ut i det 89. min.

Thomas Aloyseous 6

Spiller gjennom Nilsen på 1-2. Ofte en trussel fremover på banen. Også han snakker på seg et tøysete kort. Byttet ut i det 71. min.

Fredrik Lund 5

Ikke like synlig som høyresiden, men viser til tider fin teknikk når han snurrer rundt med HIL-forsvaret.

Jonas Simonsen 5

Kommer seg til flere muligheter, men brenner sjansene like fort som snøen smelter i steiksolen. Byttet ut etter 71 minutter.

Vebjørn Grunnvoll 6

Gjør livet surt for Harstad-forsvaret. Kommer seg til flere muligheter og er iskald når han scorer 1-2. Byttet ut på overtid og pådrar seg kort når han tusler sakte av banen.