Som Folkebladet omtalte tirsdag, så vil det deles ut en pokal med påskriften "Slaget om Gisundet" etter hver kamp mellom FK Senja og Finnsnes IL. Vinneren av hvert oppgjør vil beholde pokalen til odel og eie frem til neste gang klubbene møtes.

Folkebladet-TV: Se hele kampen i reprise her!

– F... så artig å vinne

Og første stikk tok FK Senja, som vant 2-1 og avanserte i cupen, etter Sebastian Jensens sene straffescoring.

– Den var flott, veldig flott. Den må plasseres oppe på klubbhuset øverst i hylla tenker jeg, sier Kjetil Warholm etter å ha mottatt pokalen fra Folkebladets sportsleder, Knut Løkse Nilsse, like etter kampslutt.

Warholm var en lettet mann etter kampen og klarte nesten ikke se på sluttminuttene.

– Jeg er sikker på at vi scorer på straffen, jeg er helt sikker på at Seb (Sebastian Jensen) scorer på straffen. Så vet vi at det kommer en eller annen ball inn i feltet vårt etter det, så er det jo hva som kan skje da. Det var helt jævlig å se på. Det gjør vondt i magen. Men f... så artig det var å vinne, smiler han.

– En svak andreomgang

Til tross for seier og avansement på dramatisk og herlig vis, så synes ikke Warholm at laget leverte enn topp forestilling.

– Jeg synes ikke vi var så god, så det var litt synd. En god førsteomgang kanskje, men en svak andreomgang hvor vi slet med å ta ned ballen. Finnsnes er bedre enn oss i andreomgang. Å dra det i land da, selv om vi ikke er det beste laget på slutten, det er bra. Det er jeg fornøyd med, sier FK-Senja treneren.