– Kjedelig. Det er flaut måten vi fremstår på. Eller ikke flaut, men vi sliter med å få ned ballen og vi sliter med å få skapt noe, sier Senjas Sondre Laugsand i garderoben etter kampslutt.

Folkebladet-TV: Se høydepunktene fra kampen her

Senja åpnet godt og hadde flere brukbare sjanser til å ta ledelsen i første omgang.

- Det var en brukbar første omgang til at det er første omgang av året. Det var helt ok, men ikke noe spesielt bra i duellspillet, sier trener Kjetil Warholm om de første 45 minuttene.

– Det skal ikke skje

Publikum hadde kanskje forventet et enda større trykk fra hjemmelaget når lagene kom ut til andre omgang. Men i stedet dabbet det av. Skarp lå trygt i sin 4-5-1 formasjon og slapp Senja til svært lite. Og på en sjelden visitt i Senjas 16-meter var det Sondre Flaat som headet inn kampens eneste mål fem minutter før full tid.

Både Warholm og Laugsand var skuffet over måten laget fremstod på.

– Det er tungt å sitte igjen med null poeng og 0-1 på hjemmebane i første serierunde. Det skal ikke skje, sier Laugsand.

– Vi ble kanskje litt feig og tør ikke å spille ballen. Det sitter jeg igjen med. Neo forferdelig omgang var det ikke. Han (Erlend Henriksen, keeper red. anm.) hadde vel kun en redning før de scorer i det 85. minutt, sier Warholm om andreomgangen.

Cupderby

Begge er glade for at de får ny kamp igjen på onsdag mot Finnsnes.

– Dette skal vi definitivt ikke være bekjent med. Heldigvis får vi ny kamp på onsdag der vi kan rette opp litt av inntrykket, sier Laugsand.

– Vi sliter med å skape sjanser. De ligger kompakt og det er vanskelig å finne rom. De rommene vi hadde klarte vi ikke å bruke. Det lugger alltid litt i første runde, men jeg er skuffet over at vi ikke kjempet det inn på andre måter, sier Warholm.

- Hva må forbedres til onsdagens cupkamp?

– Det må være ettertrykk, bedre duellspill, vi må ha mer ro med ballen. Den ble spilt bort litt vel mye når vi vant den. Hele andreomgangen var et eneste stort balltap for begge lagene. Så er det tilfeldig at de stikker av med alle poengene. Men vi skal være bedre til at man trenger tilfeldigheter for å avgjøre en kamp. Det må vi ta til oss, sier Laugsand.

– Forbedre valg på ball, være tøffere i hodet og prøve å bruke ballen  litt mer. Det er en ting. Så må vi sette ballen i mål når vi har sjansen. Det er en annenting. Det er tingene vi sitter igjen mest med. Vi sliter også med duellspillet på midten, så jeg er usikker på hva vi skal gjøre der, sier Warholm.