– Vi har masse fotballsmarte folk som kan fotball

FK Senja-trener Kjetil Warholm hevder spillergruppen han råder over er en lett gjeng å trene. Og han bryr seg ikke et sekund om hvor de kommer fra. Søndag åpner laget hans sesongen med hjemmekamp mot Skarp.

SUKSESS: Kjetil Warholm hadde stor suksess da han tok over som hovedtrener for FK Senja et stykke ut i sesongen i fjor. Nå er Warholm med fra start av og laget har ambisjoner om å kjempe i toppen.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

Lørdag sparkes årets 3.divisjon i gang og for FK Senja, så er det Tromsø-laget Skarp som står på motsatt banehalvdel.

Det er store forventninger til Senja denne sesongen, etter den meget gode høstsesongen i fjor. Etter en trå start under Thomas Hagerupsen, som etter hvert sluttet i jobben som hovedtrener, klatret Senja helt opp til 2.plass til slutt, etter å ha vært inne i en langvarig flytsone under Kjetil Warholm.