Det var Midt-Troms Hestesportklubb som i helga arrangerte hallmesterskap i sprang ved Nasjonalt Senter for Nordlandshest/Lyngshest på Olsborg fra fredag til søndag.

Totalt var det 33 påmeldte ekvipasjer, og 106 starter i klassene, skriver hestesportklubben i en pressemelding.

Hallmesterskapet var åpent for ryttere fra klubber som er tilsluttet Troms rytterkrets. Klubbene som var representert var Harstad rytterklubb, Tromsø ryttersportsklubb, Skjomen IL, Balsfjord og Malangen hestesportsklubb, Harstad ride og kjøreklubb, Narvik ryttersportsklubb og arrangørklubben Midt-Troms Hestesportsklubb.

I hvert mesterskap, som består av ponnier kategori to og tre, ponnier kategori én (ponniklassene er ryttere som rir på ponnier frem til de er 16 år og junior/young rider som er ryttere fra 17-21 år), deles det ut tre medaljer (gull, sølv og bronse), med æresdekken til vinneren.

1. plass: Eva Berthelsen Lagaard, Skjomen IL, LeRouge

I ponni kategori 2 var det Bertine Louise Skogly (t.v) og Nathalie Aspeslett Sundermeier som stakk av med seieren. Foto: Midt-Troms Hestesportklubb
Eva Berthelsen Lagaard fra Skjomen kom seg gjennom banen, og tok seieren i junior/yong rider etter at konkurrentene ble eliminert. Foto: Midt-Troms Hestesportklubb