Tord Asle Gjerdalen (Norge)

Leder langløpscupen foran de to siste konkurransene. Han har to stafett-gull fra VM på ski, og to individuelle bronsemedaljer fra VM. Har satset på langløp siden 2014 — og har blant annet vunnet Marcialonga tre år på rad. Er også velkjent for sine pilotbriller.

Andreas Nygaard (Norge)

Burfjordingen har lagt en enorm sesong bak seg. Vant både Vasaloppet og Birkebeineren i mars. Ligger på andreplass i langløpscupen.

Anders Aukland (Norge)

45 år men holder fortsatt koken. Ble andre normdnan gjennom tidene til å vinne Vasaloppet (2004). Har vunnet Ski Classics sammenlagt ved flere anledninger, senest i 2013. Har også olympisk gull på stafett i 2002, samt VM-gull på stafett året etter. To sølvmedaljer i VM på tremil og femmil.

Ilya Chernousov (Russland)

Russeren er en av mange som har gått fra verdenscupen i langrenn til verdenscupen i langløp. Vant Marcialonga tidligere i år og ligger på sjetteplass totalt i langløpscupen.

Lukas Bauer (Tsjekkia)

Levende legende. Har nådd 40 år, men satser fortsatt i langløpscupen. Tsjekkeren har flere medaljer bak seg fra både OL og VM på ski, men har aldri tatt gull.

Jörgen Brink (Sverige)

Mest kjent for kollapsen på stafetten i VM i 2003, noe som banet vei for spurtoppgjør mellom Thomas Alsgaard og Axel Teichmann. Og alle husker nok Alsgaards maktdemonstrasjon som sikret norsk gull foran tyskerne. Brink fikk med seg tre bronsemedaljer fra mesterskapet. Prøvde seg i skiskyting uten suksess og returnerte i 2010 til langrenn igjen. 44 år gammel.

Morten Eide Pedersen (Norge)

Levert på høyt nivå i langløpscupen. Vant tidligere i år Jizerska og ligger på tredjeplass sammenlagt i langløpscupen.

Simen Østensen (Norge)

Fikk sitt internasjonale gjennombrudd da han endte på tredjeplass sammenlagt i Tour de ski sesongen 2006/2007. NM-gull fra 2010 og 2014. Ligger på 8. plass i langløpscupen denne sesongen.

Øystein Pettersen (Norge)

Sprintspesialist som i 2014 begynte å satse på langløp. «Pølsa» tok OL-gull på lagsprinten i 2010 sammen med Petter Northug. Flere pallplasser de siste årene i enkelte renn i Ski Classics. Ligger på 10. plass sammenlagt sålangt denne sesongen.

Oskar Kardin (Sverige)

En haug med topp 10-plasseringer i langløpscupen denne sesongen. Relativt fersk i langløpssirkuset, men ligger på en sterk 7. plass sammenlagt sålangt.

Stian Hoelgaard (Norge)

Svake resultater som junior, men de siste årene har Hoelgaard virkelig fått fart på seg i Ski Classics. En rekke pallplasseringer de siste sesongene. Vant ungdomsklassen i 2015/2016. Ligger per nå på fjerdeplass sammenlagt.

Håkon Mikalsen (Norge)

Reistadløpets moderne skikonge før turrennet ble et internasjonalt renn i 2017. Vant løpet seks ganger fra 2010-2016. Har ambisjoner om å terge langløpseliten i årets utgave.

Chris Jespersen (Norge)

Tidligere juniorverdensmester. Bronse på stafetten i OL i Sotsji. Flere NM-medaljer på merittlisten og en andreplass fra Tour de Ski sammenlagt. Varierende resultater i år.

Niklas Dyrhaug (Norge)

Norsk landslagsløper. Gull i VM på stafetten i både 2015 og 2017. Individuelt bronse på 15-kilometeren fra Falun i 2017. Gjorde sin beste verdenscupsesong i 2015/2016 da han endte på 6. plass.

Nils-Ingar Aadne (Norge)

Komiker som i 2016 fant ut at han ville finne ut hvor god man egentlig kunne bli og ble langløpsutøver på heltid. Hadde som mål å bli blant de 50 beste i et løp i Ski Classics. Klarte det med bragd da han i fjorårets Reistadløpet endte på 47. plass. Har skrevet bok om prosjektet.

Britta J. Norgren (Sverige)

Den sterkeste utøveren de siste sesongene. Vant sammenlagt både i 2015/2016 og i 2016/2017. Leder sammenlagt foran de siste to løpene.

Kari Vikhagen Gjeitnes (Norge)

Sprint-spesialist med gull fra junior-VM og to sølv fra NM på merittlisten. Satset i verdenscupen i langrenn frem til i fjor. Har gått få renn denne sesongen.

Katerina Smutna (Østerrike)

Tsjekkisk-østerriksk løper som vant Ski Classics sammenlagt i 2014/2015. Ligger på andreplass sammenlagt sålangt denne sesongen.

Sara Lindborg (Sverige)

Innehar fjerdeplassen sammenlagt. Flere sterke resultater i verdenscupen i langrenn og i VM på ski. Har hatt en solid sesong i langløpscupen i år.

Justyna Kowalczyk (Polen)

Nærmere presentasjon trenger man kanskje ikke. Vant Reistadløpet i fjor. En haug med VM- og OL-medaljer i alle valører. Hun har totalt 50 verdenscupseiere i langrenn.

Astrid Øyre Slind (Norge)

Tredjeplass sammenlagt sålangt i år. Sterke resultater å vise til både i U23-VM, verdenscupen og langløpscupen. Ble nummer tre sammenlagt i langløpscupen i fjor.

Masako Ishida (Japan)

37 år gammel erfaren langrennsløper. Har deltatt i verdenscup og VM siden 2001. Har gått både verdenscup, OL og langløp denne sesongen. Ligger på 10. plass sammenlagt.

Finn Arve Sørbøe (Norge)

Mer kjent som komiker, men har gått Reistadløpet de to siste årene. Sier selv at han «alltid bruker å ligge bakerst og kontrollere feltet».

Oddvar Brå (Norge)

«Hvor var du da Oddvar Brå gikk Reistadløpet?». Nærmere presentasjon trenger en kanskje ikke. Mest kjent for stavbrekket i Holmenkollen i VM i 1982. To VM-gull og to sammenlagtseiere i verenscupen, samt en haug med NM-medaljer.

Og i tillegg kommer det over tusen andre deltagere til det tradisjonsrike turrennet.

Totalt er det nå over 900 påmeldinger til Reistadløpet, som for andre gang altså er en del av Visma Ski Classics.