Dagbladet har som vanlig tippet utfallet av alle divisjoner og avdelinger fra Eliteserien ned til 3.-divisjon. (Krever abonnement)

I de lokale rivalene Finnsnes og Senja sin avdeling, 3.-divisjon avdeling 6, er Lyn storfavoritter til å stikke av med opprykket.

Oslo-avisen tror imidlertid både Fløya og Senja kan utfordre den gamle storheten, mens Finnsnes er tippet på 7. plass.

"Det ligger an til opprykk for den gamle storheten Lyn, men laget er klart bedre offensivt enn defensivt. Det gjør at det kan bli tettere enn forventet mot Fløya og Senja. Her er det også flere andre bra nordnorske lag som for eksempel Skjervøy, med sin faglig sterke trener Eline Torneus. Nordnorsk fotball er ofte nyskapende og får mye ut av et lavere befolkningsgrunnlag", skriver Dagbladet i sin begrunnelse.

Her er hele tabelltipset:

1. Lyn

2. Fløya

3. Senja

4. Junkeren

5. Harstad

6. Frigg

7. Finnsnes

8. Skarp

9. Sortland

10.Skjervøy

11.Stålkameratene

12.Korsvoll

13.Melbo

14.Grei

"Bummen"-opprykk

Avisen tror også Fredrikstad etter nedrykket fra 1.-divisjon i fjor rykker rett opp igjen. Per-Mathias Høgmo og tidligere FIL-trener Bjørn "Bummen" Johansen har tatt over skuta i plankebyen og har et stort press på seg til å levere i første sesong.

"FFK er klar favoritt her. Vanskelig å se noen seriøs utfordrer til prosjekt Høgmo. Elverum er svekket etter nedrykket, og hverken Raufoss eller Hønefoss framstår rigget for å ta steget opp", skriver Dagbladet.

I 1.-divisjon tippes Tromsdalen på 13. plass. Jan Tore Baklis Grand Bodø åpnet sesongen med seier 2-1 over Trondheims-Ørn, men Dagbladet tror likevel ikke Bakli får det noe lett denne sesongen og tipper laget på jumboplass.

I Eliteserien tippes Rosenborg til å stikke av med seriemesterskapet, mens Tromsø spås en plass midt på tabellen på 8. plass.