Søndag gikk det tradisjonsrike turløpet Salangstrimmen av stabelen. Løypa er 23 kilometer lang.

313 løpere var påmeldt totalt. Noen i trimklasse uten tid og noen i turklassen med tidtaking.

Blant herrene som gikk med tid var det 63 løpere som stilte til start. I år som i fjor var var det Mellembygd ILs Sivert Moen som stakk av med seieren. Han var 46 sekunder foran Toralf Heimdal (Dølaski) som tok 2. plassen.

Sevat Heimdal fra Bardu IL tok 3. plassen, delt med Einar Andreassen fra Fjell Skilag. De to gikk over målstreken tre minutter og 41 sekunder bak Sivert Moen.

I dameklassen med tid var det 14 løpere. Tone Lise Pedersen fra Tromsø Skiklubb stakk av med seieren, 14 sekunder foran Anna Lovise Høgbakk fra Nordreisa IL som tok 2. plassen.

3. plassen tok Sara Pedersen fra Tromsø Skiklubb. Hun gikk i mål 19 sekunder bak vinneren.

Salangstrimmen går i klassisk stil og årets løp var det 39. ende i rekka.