Som ventet bød heller ikke torsdagenskvelden siste seriekamp hjemme i Sørreisahallen på store utfordringen for de seiersvante SIL-spillerne.. De møtte Bardu som de hadde slått 27-9 i det første møtet på Setermoen, og selv om Bardu denne gangen fulgte Sørreisa til stillingen 3-3 økte hjemmelaget sakte men sikkert ledelsen utover i kampen. 22-10 lød sluttresultatet i en kamp der laget i følge trener Lars Eriksen på langt nært leverte det de kan på sitt beste.

Har vunnet det meste i år

Eriksen sier at guttene har bak seg en sesong med bare fire tap på 18 kamper, og at laget har scoret 437 mål i årets serie.

– Men det har liksom buttet litt i mot den siste tiden sier Lars som har treneransvaret sammen med Kåre Edvardsen, mens Erland Olsen er oppmann for laget. I tillegg til andreplass i serien har laget vunnet Bravo Cup, og blitt nummer to i Rallarcup i Kiruna i vinter.

– Vi har gjort en stor feil, og det er at vi ikke har fått delta i en turnering etter nyttår. Da har vi hatt forholdsvis lette motstandere som har gjort at vi ikke har levert det laget er god for på sitt beste.

Skal til NNM-mesterskap for G14

Det har lenge vært klar at Sørreisa som et av seks vinnerlag i i region nord skal delta i et NNM-sluttspill i Tromsø i slutten av april. Der møtes avdelingsvinnerne fra Troms, Finnmark og Nordland.

– Fra Troms blir det vi og Tromsø Håndballklubb som stiller, og i tillegg møter vi Alta, Bossekop, Bodø og Kabelvåg. Dette mesterskapet går 12. april, og hver blir altså det beste G14-laget i de tre regionenekåret, sier Lars Eriksen.

– Nå er det jo en måned fram til dette mersterskapet, og vi må rett og slett skaffe oss god kamptrening i tida framover for å sørge å være i godt slag til disse kampene.