Skøelv var fotballstorheten i Midt-Troms midt på 80-tallet:

...men hvor ble det av bygdelagene?

For 30 år siden var Skøelv det store laget i Midt-Troms. I dag har laget ingen fotballag med i fotballseriene i Troms Fotballkrets.

DET VAR EN GANG: Her har vi Skøelv Idrettslags A-lag i fotball 1984. Bakerst fra venstre ser vi Steinar Johansen, Herolf Thomassen, Tom Skogheim, Ivan Kolstad, Jørn Langaune og Bjørnar Thomassen. Fra venstre i rekke to ser vi Jonny Isaksen, Arvid Korneliussen, Svenn Undheim, Tom Pedersen og Rolf Solbakken. Foran fra venstre ser vi Normund Johansen med sønnen Mads på fanget, Kjetil Ramberg og Jostein Gunnberg. Foto:Folkebladet 

sport

Og akkurat forsvinningsnummeret til mange seniorlag er temaet som Troms Fotballkrets tar opp når det avholdes fotballhistorisk kveld neste fredag i klubbhuset til FIL fotball.

Bare FK Senja igjen på Senja

– 3. mars hadde vi 47 påmeldte til denne kvelden, og vi regner med at tallet vil øke, sier styremedlem Helge Matland i Troms fotballkrets. For å beskrive utviklingen viser han til utviklingen på Senja. På sytti- og åttitallet var det seniorlag i alle bygdene i Midt-Troms.