Nærmest ut av ingenting tok denne kampen skikkelig fyr etter hvert, og dommer Stig Are Sørensen utleverte til sammen tre gule kort og et rødt kort i en kamp som ikke betyr noe for hverken Senja eller Skjervøy.

- Dette var unødvendig

Senjas hovedtrener Kjetil Warholm måtte også ikle seg klubbdrakten i en kamp der 7-8 av førstelagsspillerne ikke kunne møte til kamp. Han beskriver stemningen som kom fram utover i kampen som merkelig.

– Vi sliter med mange skader akkurat nå, og vårt fokus var å unngå flere skader for enhver pris. Det som jeg tror var hovedgrunnen til at det ble så ampert var at spillere på begge lagene mente at dommeren i mange situasjoner ikke grep inn, men lot ting passere som spillerne selv mente var klare forseelser. Dermed var man raskt inne i en negativ syklus der begge lagene til slutt både ga og tok i nærkampene. For meg synes det merkelig at dette skal være nødvendig, i hvert fall i en vinterseriekamp som ikke betyr noe.

To raske av Mikkelsen

Det var Alexander Mikkelsen som satte inn 1-0 for Senja i kampens første minutt, og samme mann var pent framme på en kontring etter 24 minutter og satte inn 2-0. Men fighterlaget Skjervøy ga seg aldri, og ved pause sto det 2-2. Flere scoringer ble det heller ikke i dette oppgjøret.

Rødt kort

Dagens eneste røde kort var det Senjas Tobias Nymo Melseth som fikk. Trener Kjetil Warholm sier til Folkebladet at Nymo Melseth ble forbiløpt, og at det ikke var særlig mye å si på at det røde kortet kom fram.

– Men flere av Skjervøy-spillerne nærmest angrep ham etter forseelsen, og jeg reagerer litt på at dommeren ikke gjorde noe med den måten de opptrådte her, sier Senja-treneren.

– Resultatet er jo greit. Skjervøy viser at de er et fysisk lag som er vanskelig å spille ut.