Men det som nok vil ergre henne lenge er at hun på lørdagens 5-kilometer var bare fire tiendedeler unna pallplass, og bare tre og et halvt sekund unna andreplassen på denne NM-distansen.

Tett sekundstrid

- Jeg fikk jo beskjed ute i løypa om at det var tett sekundstrid mellom meg og flere løpere, men jeg var aldri klar over at det dreide seg bare om tiendedeler opp til tredjeplass. Det er jo så lite at bare et ekstra kraftig stavtak kan være nok til å forbedre tida med disse tiendedelene.

- Jeg synes jo det var surt at både tiendedelene og også sekundene ikke var med meg, men slik er det nå enkelte ganger - bare å glemme og gjøre seg klar for nye løp. Jeg synes jeg har levert to gode løp til nå i NM, sier hun, der det ble sølv på fredagens 10 kilometer klassisk (Pluss).

Sterk dag for BOIF

Og det var ikke bare Ingrid Andrea som leverte en sterk prestasjon på lørdag. Lisa Amalie Valnes (søster til Erik Valnes) gikk inn til en 10. plass og sikret BOIF nok en sterk plassering i klasse K18.

- Vi er jo fire løpere fra BOIF som jevnt og trutt plukker med oss poeng i Norgescup-rennene vi er med i - utenom meg og Lisa bruker Silje Storaa og Sofie Schjølseth også å ha gode plasseringer i Norgescupen. Samtlige fire av oss er da også kvalifisert til å være blant de 30 som er kvalifisert til å gå siste Norgescuprenn i år i Alta, sier Ingrid Andrea.