Og altså i front Robin Rognmo som nå regnes som en av de fremste innen Pointfighing i kickboxing.

Dominerte i norgescupen - les saken her.

Ikke mindre enn fire gullmedaljer fikk Robin med seg, da medregnet gull i klassen Team der han hadde med seg Markus Kongsvold og Sandra Johansen.

Satser på Pointfighting

Robin forteller at det er Pointfighting han nå satser hardt på, og det var også her de fleste seirene kom under Norgescupen i Oslo.

I første finale under 89 kilo ble det 13-12 seier over Ketil Edvardsen fra Kjeldsund Kickboxingklubb, mens han i andre finalen i vektklassen under 79 kilo slo Abdul Leh Man fra Fighter kickboxingklubb i Oslo.

I finalen i åpen klasse møtte Robin sin egen klubbkollega Markus Kongsvold i finalen, der Robin tilslutt vant 5-3. Og det siste gullet innhentet han i klasse Team Fight der han sammen med Sandra Johansen og Markus Kongsvold hentet nok en gull medalje nordover.

– Kickboxingklubben her i Øverbygd driver svært seriøst, ser Robin.

Han forteller at klubben nå kjører fire treningskvelder med kickboxing i uka, samt ei økt med fysisk trening.

– Vi har store treningsdoser

– Utviklinga vi har hatt den senere tiden i klubben er egentlig helt surrealistisk, sier trener Paul Erik Kongsvold i Øverbygd Kickboxingklubb.

– Fra før har vi jo hatt Robin i norgestoppen en stund, men nå ser vi at flere tar steget opp og kjemper med de beste kickboxerne i Norge. Vi er jo en klubb som satser hardt med større treningsdoser enn mange andre klubber, og det er det vi ser resultatene av nå.

Og ikke mange dager etter Norgescupen i Oslo er kickboxerne fra Øverbygd på farten igjen. Denne ganger er åtte av utøverne fra klubben på vei til Irland der de deltar i Irish Cup som er verdens største stevne innen kickboxing.

– Jeg gleder meg, og har egentlig valgt å ikke ha for store forventninger, sier Robin, som for første gang deltar i et internasjonalt stevne som seniorutøver.

sanket inn medaljer: Bak fra venstre ser vi Eline Broeng Nergård (dommer fra klubben), Signe Kristine Gjerdrum (coach), Sigrid Andrea Thoresen (reiseleder), Oda Marie Aspenes Gundersen (coach), Rachel Daughdrill og Stian Stormo (dommer/utøver). Foran fra venstre ser vi Marcus Kongsvold, Sandra Johansen, Robin Rognmo og Theodor Trondsen. Foto: Privat