Dermed er den klart viktigste brikken falt på plass for blåtrøyene foran årets 3. dvisjon. Christer Johnsgård er nemlig alene spilleren som kan hamre inn 20-30 scoringer for Senja. I fjor rakk 30-åringen å spille 12 kamper for Senja, og da ble det 16 scoringer.

- Kommer til å bli enige - les saken her.

– Avslutter karrieren min her

I 2014 hvor han spilte hele sesongen scoret han ikke mindre enn 34 mål alene for laget sitt, noe som forteller hvor uhyre viktig han er for Senja.

Christer som selv er glad for at han nå igjen er en «ordentlig» spiller for klubben og ikke på utlån, sier at han nå kommer til å avslutte sin fotballkarriere her.

– Det er jo tross alt her fotballhjertet mitt er, og jeg gleder meg nå til en kjempespennende sesong. Vi skal møte FIL, Mjølner, Lyn Skjervøy og Fløya for å nevne noen – det her blir uhyre spennende og gøy for både oss som spillere og for hjemmepublikumet i Islandsbotn.

Christer forteller at han til nå ikke har trent sammen med Senja før han på tirsdag møtte opp til sin første trening med lagkameratene i Skarphallen.

Solid trio som fortsetter

Og det er ikke bare Christer som fortsetter for Senja. I tillegg har Sondre Laugsand og Tobias Nymo Melseth avklart at de fortsetter å spille for Senja i 2018-sesongen.

– Jeg er jo kjempeglad for at disse to fortsetter i klubben, det er spillere som virkelig forsterker laget, sier Christer.

Etter fjorårets sesong har Bendik Lind, Uros Vucenovic, og Henrik Floer forlatt Senja, det betyr at avgangen i nedrykksåret ikke har vært stor, Senja har i dag 16 spillere i A-troppen som er bosatt i Tromsø, samt at man har juniorspillerne som trenes av Steve Hansen i Lenvik.

– Det er klart at vi i Senja er veldig fornøyd med måten vi har fått sydd sammen årets spillestall, sier sportslig leder Walter Johnsgård.

Han sier at styrets mål når det gjelder seniorlaget er ei langsiktig utvikling og oppbygging av laget.

– Så er det jo slik at trenere og spillere setter seg sine mål for sesongen, og det får de jo lov å ha. Og når det gjelder våre juniorspillere så vil de få prøve seg på a-lagsnivå etterhvert. I helgas kamp mot Harstad var et par av disse utpå banen.

viktig overgang: Walter Johnsgård er fornøyd.Foto: Øystein Sivertsen Foto: Øyvind Sivertsen