Selv om begge spillerne enda ikke har banket inn en klar avgjørelse, tyder alt på at begge to kommer til å bli enda en sesong i Senja.

– Mye som skal klaffe

Sondre Laugsand var for tre uker siden i Narvik der han trente med Mjølner, og forteller at han etter det ikke har hørt noe fra klubben.

– Siden jeg ikke har hørt noe, så det hele er ikke banket inn enda. Men jeg kan jo si så pass at det er svært mye som skal falle på plass før spill for Mjølner blir aktuelt.

Sondre foteller at han i dag jobber som lærer i Tromsø, og at han har sagt til Mjølner at dersom han skulle komme til klubben vil han at forholdene skal legges til rette slik at han kan satse mer på fotballen.

– Så er det slik at jeg trives kjempegodt med miljøet i Senja, det er en fantastisk klubb å være en del av. Med den spillergruppa vi har i dag vil det å spille for Senja i år by på en rekke spennende og artige oppgjør.

– Vi har Finnsnes som er tilbake i 3. divisjon, Skarp, Fløya og Skjervøy. En rekke kamper som vil kreve mye av oss, men etter sesongen i fjor har jeg stor tro på at Senja vil hevde seg bra.

Sondre, som er fra Sortland, vil også i år møte moderklubben Sortland dersom han spiller i blått også kommende sesong, noe han akkurat nå omtaler som mest sannsynlig.

– Taler for ny sesong i Senja

Senjas solide venstreback Tobias Nymo Melseth sier til Folkebladet at han fremdeles ikke har avklart noe med Mjølner etter at også han har vært ei helg og trent med Narvik-klubben.

– Jeg har jo ikke hørt noe fra Mjølner etter treningshelga der, og føler i dag at alt taler for at jeg også denne sesongen spiller for Senja. Men som sagt så skal jo det hele avklares med Mjølner, selv om jeg akkurat i dag føler at det neppe blir klubbskifte for meg, sier Tobias Nymo Melseth.

Fornøyd Johnsgård

Og selvfølgelig er dette musikk i ørene til sportslig leder Walter Johnsgård i FK Senja.

– Disse to er på mange måter to av grunnpillarene i forsvarsrekka vår, og to spillere som står fram som gode forbilder for de andre, sier Johnsgård.