Helsvart for Bardu

Bardudamene ledet 6-3 etter ti minutter i første omgang. Da kampen ble avblåst var Rognan suveren seierherre med sifrene 31-23.

SMELL: Ramona Klemetsen (med ballen) og Bardu leverte en blek andreomgang der alt gikk i stå for hjemmelaget.  Foto: Stein Wilhelmsen

TRENERENS RÅD HJALP IKKE: Timeout i første omgang og en alvorsprat fra trener Terje Djupvik i pausen hjalp ikke. Bardu leverte årsdårligste hjemme i andre omgang på lørdag.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter at hjemmelaget egentlig styrte kampen de første 25 minuttene gikk Rognan for første gang i ledelsen med 13-12 etter 25 minutters spill i første omgang, og ledet 14-12 til pause.

Dominerte andre omgang

Etter at hjemmelaget styrte mesteparten av første omgang slo Rognan tilbake og nesten rundspilte Bardu etter sidebytte. Etter bare seks minutters spill av andre omgang ledet Rognan 18-13, og da var kampen tapt for Bardu. Rognan svarte med ny scoring hver gang Bardu fikk nettkjenning, og etterhvert var det svært lite som fungerte for hjemmelaget.

– Vi var langt under pari

Renate Olsen som åpnet kampen med Bardus tre første scoringer i kampen var svært misfornøyd med det laget viste denne gangen.

- Vi ledet ei stund med tre mål, og tapte til slutt med åtte, det er kjempedårlig av oss. Rognan trakk ned tempoet i kampen litt, og vi lar oss rive med på det. Men hovedgrunnen er at vi fikk en kollektiv svikt i hele laget, det ble stang ut i avslutningene, og mange av pasningene gikk direkte til Rognan. Da Rognan økte ledelsen ble vi stresset, noe spillet vårt bar mye preg av. Dette Rognanlaget hadde vi alle muligheter til å slå, men vi spilte bare altfor dårlig i dag.

Kan se langt etter sølvplassen

Bardu-trener Terje Djupvik sa etter kampen på lørdag at med dette tapet kan Bardu se langt etter mulighetene for sølvplass i avdelingen.

– Så dårlig som dette skal vi rett og slett ikke spille. I store deler av første omgang styrte vi kampen, så lar vi Rognan dominere totalt etter pause. Dette er det dårligste vi har prestert på hjemmebane i år, sa Djupvik.

Håndball 3. divisjon damer

Bardu-Rognan 23-31 (12-14)

Dommere: Stig Erling Setså og Kristian Kristiansen.

Tilskuere: 40