Sterk 9. plass til Lovise Heimdal på 10 km

Ikke noe å gjøre med «umulige» Marit Bjørgen, men Lovise Heimdal fra Bardu IL kunne i hvert fall si seg godt fornøyd med at hun ble klokket inn som nummer ni på fredagens 10 kilometer under NM på Gåsbu.

STERKT: Lovise Heimdak gikk inn til en 9. plass   Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Etter at Lovise ikke fikk det til å fungere under sprinten på torsdag, var hun adskillig mer fornøyd med det hun presterte på 10 kilometeren som var skøyting.

– Jeg har egentlig slitt med formen den siste tida, så det var godt å kjenne at ting fungerte mye bedre denne gangen, sier hun til Folkebladet etter løpet.

– Normalt skulle jeg klart å komme seg videre fra kvartfinalen i sprinten på torsdag.

– Men jeg kjente etter hvert at kroppen ikke responderte slik jeg ønsket, og da var det slutt i kvartfinalen. Nå håper jeg at 10-kilometeren er et lite vendepunkt, og at jeg presterer bedre i løpene som kommer.