Repvik gir seg i Alta

Rune Repvik slutter i Alta IF. Nå flytter han og familien til Stavanger.

GIR SEG: Rune Repvik slutter som trener i Alta IF. Nå flytter han sammen med familien til Stavanger.   Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Bardudølen har vært hovedtrener i klubben siden 2013-sesongen og rykket opp til 1. divisjon på første forsøk.

I 2014 ble det nedrykk til 2. divisjon og der har klubben vært siden.

Klubben var lenge med og kjempet om en kvalikplass til 1. divisjon, men endte til slutt på 4. plass, poenget bak Raufoss som kapret andreplassen og dermed fikk spille kvalifisering til OBOS.

– Kjempetøff dag

Det var klubben selv som meldte om Repviks avgang på sosiale medier onsdag.

– En fantastisk person, trener, kollega og venn. Det er en tid for alt. Alta IF Fotball ønsker Rune masse lykke til i fremtiden, og vil samtidig si tusen takk for innsatsen og dedikasjon som han har vist i jobben, skriver Alta IF på sin Facebook-side.

– Det har vært en følelsesmessig kjempetøff dag. Denne klubben betyr utrolig mye for meg, og det var ikke med lett hjerte at jeg ga klubbledelsen beskjed om at jeg gir meg som hovedtrener. Jeg har hatt mange gode år her. Men nå er tida inne for å prøve noe nytt, sier Rune Repvik til Altaposten.

Bestemte seg tirsdag

Avgjørelsen om å ikke forlenge med 2. divisjonsklubben tok han tirsdag kveld.

– Først og fremst handler denne avgjørelsen om å ta nye steg i livet. Jeg ønsker nye utfordringer og et nytt miljø. Hensynet til familien har dessuten veid tungt, noe som gjør at vi flytter sørover så snart leiligheten er solgt. Jeg har ingen ny jobb som venter på meg, men jeg er trygg på at det løser seg, sier han til avisen.

– Jeg kommer helt sikkert til å jobbe videre med fotball, men om det blir som trener vet jeg ikke ennå. Ambisjonene er der fortsatt, så vi får se hva som skjer. Jeg setter stor pris på at Alta IF ønsket meg med videre, og av respekt for klubben tok jeg avgjørelsen såpass kjapt. De fortjener svar slik at de kan komme i gang med trenerjakten. Jeg bestemte meg i går kveld, og ga klubbledelsen beskjed om det i morges.