Søndag avsluttet Tromsø IL sesongen med 2-2 i Bergen, den femte strake kampen uten tap for klubben. Før søndagens uavgjort tok laget fire strake seire. Under ledelse av finske Simo Valakari, har TIL tatt 24 poeng på 14 kamper.

Søndagens batalje i Bergen kunne likevel endt annereldes. Bergenserne kom knallhardt ut fra start og tok ledelsen etter bare to minutter. Det neste kvarteret ble også en sjansebonanza fra hjemmelaget, men en god Gudmund Kongshavn og TIL slapp unna med det ene baklengsmålet. I stedet for at Brann økte ledelsen, utlignet Kent-Are Antonsen for TIL med et hardt skudd fra ca. 13 meters hold rett før pause.

Andreomgangen var ikke som den første, og kampen ble etter hvert jevnere. Men etter 56 minutter gikk Brann opp i ledelsen igjen, etter et fantastisk mål med hælen fra Petter Orry Larsen.

TIL skulle imidlertid svare nok en gang. Etter 76 minutter ble en corner klarer rett ut til TILs Magnus Andersen. Finnmarkingen klinket til fra ca.20 meter og ballen gikk inn i venstre hjørne.

Dermed ble det 2-2 og TIL endte på 11.plass i Eliteserien med sine 38 poeng.