Elin Nicolaisen fra Bardufoss ble tidligere i uken nominert av Troms fotballkrets til å være deres kandidat til å stikke av med det prestisjefulle prisen "Årets kvinnelige leder", som Norges fotballforbund deler ut i forbindelse med cupfinale-helgen.

Alle kretsene nominerer sine kandidater, og så plukker forbundet ut tre kandidater, som inviteres til cupfinale-helgen, og én av disse stikker av med prisen.

Nå er det klart at Nicolaisen, som representerer BOIF, er plukket ut av forbundet som en av de tre kandidatene.

- For meg er det en stor ære å bli nominert, sa Nicolaisen til Folkebladet da det ble klart at hun var nominert tidligere.

Æren er neppe blitt mindre nå som det er klart at  Nicolaisen nå altså er én av de tre finalekandidatene. Det er Norges fotballforbund som melder om at kandidatene er klare på sine nettsider.

– Det er gledelig å se at vi har fått så mange gode kandidater i år, samtidig som kandidatene er meget kvalifiserte, sier André Paulsen i NFF til forbundets nettsider.

Nicolaisen har vært aktiv i fotballmiljøet i lang tid, og sitter i dag som leder i Norsk fotballtrenerforening. Hun har også en rekke andre verv, og var selv spiller på Fløya i Toppserien på 90-tallet.

De to andre som er plukket ut er Tove M. Dyrhaug og Siv Lekven.