Varden hadde søndag besøk av Tromsdalen på Pioner Kunstgress til den avgjørende kampen. Varden måtte vinne, mens for TUIL ville det holde med uavgjort.

Men det ble tidlig klart hvem som kom til å vinne oppgjøret. Til slutt vant Varden hele 7-2 etter scoringer av Runar Norheim, Kristian-Erik Mathisen, Jesper Bakli og Kristina Leiknes.

– Det er en kamp som på mange måter er jevn, men vi har et trykk idag som vi klarer å holde hele kampen gjennom, i tillegg til at våre målscorere er dyktig og setter sjansene, sier trener Robin Hansen Norheim.

Laget er egentlig et 11-12 årslag, som gjennom sesongen har hatt med seg fire 13-åringer (født 2004) i hver kamp og fire fra 2005 og 2006. Det er en modell de har jobbet utfra hele sesongen. En jente har også vært med på laget og Kristina Leiknes scoret også i søndagens finale.

– Hun er den eneste jenta som vi har hatt med på dette laget. Hun har vært veldig ivrig og trent mye sammen med denne gjengen og absolutt vist at hun holder dette nivået. Derfor har vi valgt, også for hennes utvikling, at hun får være med her, avslutter treneren.