Et ungt og hardt kjempende Varden-lag ga Senja/FIL stadig tøffere motstand utover i kampen som denne gangen ble spilt inne i storhallen på Rustahøgda. Katrine Waage headet Senja/FIL i ledelsen etter rundt ti minutter , og rett etterpå kjempet hun ballen forbi Varden-keeper Andrea Nordaas og i nettmaskene.

Tøff og hard kamp

Men kampen var egentlig mye jevnere enn 2-0 ledelsen skulle tilsi. Varden plaget hele tiden Senja/FILs spillere som virket som de spilte med høye skulde i jakten på en seier nummer 16, noe som i så fall ville betyr at selv den minste teoretiske mulighet for å miste mesterskapet ville være borte. Nå ble det altså 2-2 til slutt i en tøff og hard kamp der ingen av lagene var villig til å avgi poeng.

- Egentlig et resultat som gir et riktig bilde av kampen totalt, men vi håpet jo på en måte å avgjøre alt i dag med å ta poengene, selv om det skal være omtrent umulig å frata oss mesterskapet, sa Waage etter kampen.

Suveren i tabelltoppen

Med ett poeng på lørdag er Senja/FIL suveren i tabelltoppen i damenes 3. divisjon, og av lagene bak er det bare Tromsdalen 2 som har en syltynn teoretisk mulighet til å gjøre noe med seriemesterskapet til Senja/FIL. Men da dreier det seg også om at dette laget må score nesten 70 mål, og en hake ved dette er at Tromsdalen allerede har et lag i 2. divisjon som da må rykke opp i 1. divisjon.

- Dette var en svak kamp av oss, vi spilte Varden god med at vi hele tida mistet baller nødvendig, og vi fikk egentlig tøff motstand av Varden denne gangen etter at vi slo dem 4-1 i vår, sier trener Jimmy Nilsen.

Siste

Fire timer etter 2-2 mot Varden fikk FK Senja/FILs damelag bekreftet at de er seriemestre i 3. divisjon og klar for opprykk fire serierunder før slutt.

Bare Tromsdalen kan i teorien ta FK Senja/FIL igjen på poeng, men de har ikke møtt til en kamp mot FK Senja/FIL og da sier reglementet at FK Senja/FIL er serievinnere.