Gjestene sikret seg seieren på overtid

Senja presset desperat for utligning de ti siste minuttene av kampen. Istedet var det gjestenes Alexander Mikkelsen som sørget for at Skjervøy kunne slippe jubelen løs.

TAP Surt tap for Sebastian Jensen og resten av FK Senja.  Foto: Stein Wilhelmsen

Senja Stadion

3. divisjon avd. 6

Senja-Skjervøy 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 Ørjan Isaksen Skallebø (11), 1-1 Sondre Laugsand (64), 1-2 Alexander Mikkelsen (94)

Gule kort: Sondre Laugsand og Håvard Esopejord, Senja, Ørjan Isaksen Skallebø, Skjervøy

Dommer: Kevin Bakketun Hjelmseth, Sørreisa IL fotball

Tilskuere: 70

sport

- Dette var en kamp hvor ingenting fungerte hos oss, sa en svært lite fornøyd Senja-trener Thomas Hagerupsen som måtte se at det fysisk sterke Skjervøylaget tok med seg alle tre poengene på lørdag.

Jubelbrøl hos gjestene

Det hele startet med at Senjaforsvaret etter 11 minutter lot Ørjan Isaksen Skallebø nærmest spasere alene inn på høyresiden og sette ballen forbi Erlend Henriksen og i nettmaskene.

Sondre Laugsand headet inn 1-1 midtveis i andre omgang, og de ti siste minuttene ble enveiskjøring mot Skjervøys mål.  Likevel ble det altså gjestene som i sluttsekundene scoret seiersmålet. Ikke rart at jubelbrølene var høye i gjestegarderoben etterpå, med dessto mer laber stemning hos Senja.

- Manglet vinnervilje

- Denne kampen var svak på alle måter fra oss, og det var bare de siste ti minuttene vi klarte å heve oss i jakten på utligning. Vi manglet rett og slett den vinnerviljen som er nødvendig når man møter et lag som Skjervøy. Dette visste vi om, men maktet ikke å stå i mot det fysisk harde spillet deres, sier Hagerupsen.