– Alt i alt fornøyd etter helga

Flere av skiløperne fra Midt-Troms deltok under Norgescupåpninga for seniorer på Gålå i helga. Best av våre var Lovise Heimdal fra Bardu.

Fornøyd: Lovise Heimdal fra Bardu var fornøyd etter helgas Norgescupåpninng. Foto: Vit Pochman 

sport

GÅLÅ: Helgas Norgescupåpning startet med sprint lørdag og ble avsluttet med klassiske distanser søndag. Lovise Heimdal endte til slutt på niendeplass på lørdagens sprint og på åttende plass etter søndagens ti-kilometer.

– Alt i alt er jeg fornøyd etter helga. Jeg hadde lyst til å gå litt fortere på sprinten, men er egentlig fonøyd, sier Heimdal som fikk det litt tøffere på søndagens ti-kilometer.

– Det var mye vind og en fordel å gå sammen med noen så jeg åpnet litt hardt for å prøve å ta igjen løperen foran meg. Da jeg ikke klarte det så ble det tungt, sier hun.

Selv om Heimdal er et stykke unna toppformen så er hun ikke bekymret.

– Toppformen kommer forhåpentligvis etter hvert, men jeg føler jeg er i rute, sier hun.

Erik Valnes og Maximilian Bie fra BOIF var også i aksjon i helga. Valnes ble nummer tjue på sprinten og nummer 50 på 15-kilometeren søndag mens Bie tok henholdsvis en 74. og en 114. plass. I klassen jenter 17 gikk BOIFs Silje Storaa inn til sjuende plass søndag.