Det er en sliten men godt fornøyd politiker som møter Folkebladet for å snakke om valgresultatene i Lenvik kommune.

– Jeg må bare si tusen takk til alle som har stemt, jeg tar det som en tillitserklæring for at vi gjør en god jobb og at vi er på rett spor i å gi det folket trenger i fremtiden. Vi går en spennende tid i møte, sier Sandberg.

Senja Frp

Når Senja-kommunene og Lenvik nå skal slås sammen til en storkommune, er også nye lokallag under etablering.

– Vi er nå i ferd med å sette en dato for Senja Frp. Her håper vi å få bredest mulig representativ i befolkningen. Dette tror jeg gjelder alle partiene, at vi ønsker å ha en bredest mulig representasjon fra sør- til nord-Senja og ikke minst fra begge sider av brua. Dette er viktig for demokratiet og for den nye Senja kommune, sier Sandberg.

Hun tror målingene fra stortingsvalget kan gi en flott start til det nye lokallaget.

– Det ser absolutt bra ut, derfor er det så viktig at vi får den bredden i forhold til utformingen av den politikken partiet skal stå for i den nye kommunen. Dette er noe lokallaget skal gjøre sammen å utforme Senja Frp sin politikk.

Motbevist spådommer

Som Fylkesleder i Troms Frp sier Sandberg det er en gledelig sak at Fremskrittspartiet ikke har hatt den nedgangen i fylket som kanskje mange trodde før valgresultatene kom mandag kveld.

– Jeg registrerer at vi ikke har den nedgangen mange har spådd. Tvert i mot har vi motbevist alle spådommer, det morsomme er at vi gjør det best. Lenvik er en stor kommune når det kommer til sjømatnæring. Det store kystopprøret tror jeg befinner seg i «spøkelseskorridorene». Tvert i mot så virker det som at sjømatnæringen vil ha mer av det de har fått til nå. At vi etter 4 år i regjering klarer å levere et slikt resultat, det viser at vi har en politikk som folk ønsker, avslutter Sandberg.