Dermed avslutter Holand en 17 år lang fotballkarriere i FIL Fotball, mannen som vi så mange ganger har sett gående rundt fotballbanen når A-laget har spilt sine hjemmekamper.

Jørn Erik Berntsen som er leder for styret i Reistadløpet AS orienterte i går omkring ansettelsen av ny daglig leder etter at Alexander

Os fratrådte denne stillingen i begynnelsen av juni.

- Vi i styret har gjennom en prosess i sommer nå ansatt ny daglig leder i Reistadløpet, og det er altså Ivar Holand. Dette er et valg vi i styret er veldig godt fornøyd med. Berntsen opplyser at det meldte seg 8 søkere til stillingen da den ble lyst, men man har altså landet på Holand. Samtlige var godt kvalifiserte, men vi valgt Ivar fordi han har lang og god erfaring i å være leder i FIL Fotball gjennom mange år.

- Etter 17 år forlater du FIL Fotball. Det blir vemodig?

- Vel, det kan vi ta en prat om en annen gang, nå er det min jobb i Reistdaløpet som gjelder for meg, sier Holand som i dag er bosatt på Silsand.

- Det vi trenger er en leder som kan føre denne skuta Reistadløpet videre på en sunn og solid måte, og vi trenger en leder som har et godt nettverk og som kan jobbe godt ut mot sponsorer og samarbeidssidene våre. Dette er egenskaper som vi vet Ivar innehar i fullt monn, og vi er overbeviste om at vi har fått en daglig leder som skal tav Reistadløpet til nye høyder, sa Berntsen da han introduserte Holand torsdag kveld.

Reistadløpet ble i år for første gang gjennomført som en del av langløpscupen Ski Classic, og det var rundt tusen løpere som gikk i år.