Det opplyser Johnny Bårdsen i Consept Eiendom.

Det nye leilighetsbygget er stort sett ferdig utvendig. Nå pågår arbeid innendørs — med vegger og gulv, samt elektrisk og VVS.

- Fornøyd med salget

26 leiligheter på ei av Finnsnes beste utsiktstomter vil det bli når alt er ferdig.

- Til nå har vi solgt godt og vel halvparten. Det er som forventet, så vi er fornøyd. Jeg er trygg på at når leilighetene er ferdigstilt, og folk får se dem i virkeligheta, så vil det bli veldig bra. Leilighetene har en fantastisk utsikt, sier Bårdsen.

Han beskriver standarden som «kjempegod».

- Det blir samme standard som prosjektet vi førte opp i Bjørnehiet. Alt utføres i henhold til de nye byggeforskriftene. Utendørs blir det belegningsstein, mens det er brukt naturstein i fyllingsfronten. På toppen av bygget blir det et fellesareal med innglasset terrasse og et rom med kjøkken som sameiet kan bruke til for eksempel møter.

Konkurransedyktig

Bårdsen mener også leilighetene er konkurransedyktig på pris sett opp mot sammenlignbare prosjekter som oppføres på Finnsnes.

- Det blir romslige, gode leiligheter til en grei kvadratmeter-pris, sier han.

En foreløpig anonym kjøper har kjøpt leilighet på 200 kvadratmeter i toppetasjen. Prisen på 8,5 millioner kroner er den høyeste som hittil er betalt for ei leilighet på Finnsnes.

Consept Eiendom legger sin flid også i utendørsarealene på Nygårdsplatået. I fyllingsfronten er det brukt naturstein, mens det på trafikk- og gangarealene skal brukes belegningsstein. Foto: Vidar Bjørkli