Denne gangen var det Skjervøy som ikke klarte å stoppe Christer, som laget ekte hat trick før pause. At Markus Johnsgård la på til 4-0 bare et par minutter ute i andreomgangen gjorde oppgaven for Skjervøy nokså håpløs, og to minutter på overtid la Jakob Lillestjerna, som kom inn midt i andre omgang, på til 5-0.

Senjatrener Kjetil Warholm er selvfølgelig svært fornøyd med tre nye poeng for et senjalag som virker nesten ustoppelig i jakten på poeng etter en middelmådig sesongstart tidligere i vår.

- Kampen var egentlig jevn

- Egentlig var denne kampen jevnere enn sluttresultatet kan fortelle om. Det handlet denne gangen selvfølgelig om en særdeles effektiv Christer som scoret på nesten alt han fikk av muligheter før pause. Men det handlet også om at vi har et bakre forsvar og en keeper som står meget godt i perioder hvor vi blir presset bakover. Skjervøy var farlige når de fikk dødballer og innkast på vår banehalvdel, men forsvaret ryddet meget godt opp, og kampen var jo egentlig avgjort med 3-0 til oss etter første omgang.

- Nå tar vi kamp for kamp, og i spillergruppa er ikke mulighetene for opprykk et tema i det hele tatt, det ville i såfall bare forstyrret oss i den gode flyten laget er i akkurat nå, sier Kjetil Warholm.

- Skjervøy god før pause

Christer Johnsgård bekrefter at 3-0 ledelse ved pause egentlig var flatterende, og at Skjervøy egentlig da var fullt på høyde med Senja.

- Det viser at det ikke skal mye til for at vi faller ned, og vi må hele tida være på vakt for å ikke bli overspilt, sier tremålsscorer Christer Johnsgård.