Årsverste av Finnsnes mot Raufoss

Sjelden har hjemmepublikumet sett sine egne spille så tafatt og uten vinnervilje.

MÅTTE FORLATE TRENERBENKEN: Dommer Kent Gomp Hammer likte ikke at FIL-trener Bjørn Johansen reagerte på at en av trenerne på Raufossbanken holdt på ballen, og fikk marsjordre ut av stadion.  Foto: Stein Wilhelmsen

pluss

Etter bare fem minutter fikk Raufoss-spilleren Anton Karl Peter Henningsson uhindret sette ballen i mål fra sekstenmeteren til høyre for FIL-keeper Tor Inge Kristiansen. FIL hadde fire skudd på mål før pause, men de var så svake at Raufoss-keeper Ole Kristian Gjefle Lauvli ikke hadde noen problemer med å avverge.

Ville seg ikke

Finnsnes kom mer opp på banen etter sidebytte, og etter to minutter ble el Hadji Sega Gnom uforståelig avblåst for en offside han ikke var i.  Etter det var det Finnsnes som eide ballen mest, Raufoss var flere ganger neste utspilt inenfor 16-meter.