Dermed er Senja alene på andreplass i 3. divisjon avdeling F med 33 poeng, 7 poeng bak serieleder Mjølner som slo Skjervøy 4-2 på lørdag.

Jevnt og tøft mot Skedsmo

Etter at Senja åpnet best de første ti minuttene var det Skedsmo som tok over i banespillet. Et uhyre tøft og robust midtforsvar hos gjestene gjorde at Senja nesten ikke hadde målsjanser før pause. Den eneste store muligheten hadde Markus Johnsgård etter innlegg fra venstresiden, men ballen strøk en meter over tverrliggeren.

Senja tok over etter pause

Etter pause var det Senja som etter hvert tok mer og mer kommandoen. Sju minutter ut i omgangen slo ballen i handa til Skedsmospilleren Jostein Rodahl Evensen, og selv om keeper Emil Fiskvik hadde hånden på straffen fra Christer Johnsgård, havnet ballen i mål.

- Etter pause flyttet spillerne våre beina hurtigere, og da fikk Skedsmo problemer med å rydde opp i eget forsvar. Andre omgang var veldig bra fra vår side, sa Senja-trener Kjetil Warholm etter 2-0 seieren.

– Vi gjorde noen justeringer i pausen, og det fungerte veldig bra mot et Skedsmolag som spile robust og tøft i det bakre forsvaret. Vi hadde en bedre pasningskvalitet som gjorde at vi beholdt ballen i laget lengre, og da kom også sjansene framover, sa Senjatrener Kjetil Warholm etter 2-0 seieren.

– Skedsmo et meget godt lag

Christer Johnsgård sier at Skedsmo framsto som et meget godt lag som var vanskelig å spille ut.

– Etter 1-0 fikk vi mer spillerom på kantene, og da kom sjansene utover. På spørsmålet om spillerne tenker opprykk, svarte Christer at man i spillergruppa har satt seg et poengmål, uten at han vil røpe det.

Senja styrte kampen det siste kvarteret. Nærmest ser vi her Bendik Lind, og lenger bak Håvard Espejord. Foto: Stein Wilhelmsen