Laget gikk gjennom turneringen med åtte strake seire og 35-4 i målforskjell. Njurunda ble slått i finalen med 2-0.

Slitne, men fornøyde

- Joda, jentene er kjempefornøyde, selv om de var dyktig slitne da de kom hjem til Finnsnes lørdag kveld. Det sier Håvard Johnsen, som trener laget sammen med Lennart Granlind.

Turneringen startet torsdag med kamper mot Sundsvalls DFF og Timrå som begge ble slått 5-0. Fredag var det kamp 7.30 på morgenen. Denne dagen ble Alnö og Kramforsalliansen slått 3-0 og 2-0.

Måtte vekkes halv seks om morgenen

Allerede klokken halv seks lørdag var det vekking for å nå åttedelsfinale klokken sju. Der ble det eier 9-2 mot BIK SK, som så ble fulgt opp av 4-2 seier mot Team Hudik.

Semifinalen mot Torsångsble aldri spennende. Den vant Varden 5-0 før Njurunda var motstander i finalen. Der ble det 2-0 seier i en kamp der Varden hadde kontroll hele veien.

Vi må vel trygt kalle det en sterk prestasjon i ei turnering med over 300 fotballag, sier Håvard Johnsen. Han sier at turneringa er en av de største i Sverige, etter Gothia Cup og Piteår Summer Games.

Togtur på 33 timer nedover

Varden-jentene tok tog nedover til Timrå, en tur som normalt skal ta 24 timer.

- Problemer med toget gjorde at vi brukte hele 33 timer nedover, men vi fikk likevel tid til å gjennomføre en treningskamp mot Jenter-16 laget til Borlänge der vi vant 2-0 forteller Varden-treneren. I 20-tida søndag ankom Varden-jentene til Finnsnes med nok en pokal.