Mener konkurrenter selger uten godkjenning

Thaimatservice mener konkurrenter på torget under Finnsnes i fest ikke følger lover og regler.

MATMARKED: Det internasjonale matmarkedet er på plass i Storgata også under årets Finnsnes i Fest.  Foto: Trond Sandnes

pluss

På sin Facebookside skriver Thaimatservice følgende: «Vi er godkjent av Mattilsynet og må betale moms og skatter på salget så håper dere har forståelse for at vi kansje må ta noen kroner mer en konkurentene som står på torget, men vi skal prøve å justere prisene tilnermet lik de som ikke følger lover å regler å ikke har godkjente forhold. Velkommen til oss.»

Innlegget ble lagt ut tirsdag 1. august. Folkebladet har vært i kontakt med ledelsen for Thaimatservice. De ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, annet enn at de bekrefter å ha lagt ut innlegget og at står inne for påstanden. Fredag morgen var imidlertid innlegget borte fra deres sider. Ledelsen forklarer til Folkebladet at de valgte å fjerne innlegget etter reaksjoner fra andre bodselgere.