Innertier da jentene fikk høre idolene sine

At konserten ble utsatt i over en halv time gjorde ingenting for disse fire jentene fra Storsteinnes. De fikk til slutt høre og se det de var kommet for — bandet Innertier.

ENDELIG PÅ KONSERT: Her de fire jentene samlet foran scenen der Daniel Owen opptrådte først. Fra venstre ser vi Tiril Sofie Eriksen, Linnea Bergli Moen, Malin Nordgård Noreng og Lene Løvmo.  Foto: Stein Wilhelmsen

pluss

De fire ventet sammen med tre-fire hundre ungdommer på å få komme inn i teltet der Daniel Owen åpnet kveldens forestilling. Men han brydde de fire seg ikke særlig mye om.

– Det er rett og slett ikke våre type musikk, det er Innertier vi vil høre. De er veldig kule og har mange kjempekule låter, var en samstemmig dom fra de fire. Og de ventet mest på låten «Jeg vil heller ha deg»