Megler: – Vi har solgt veldig godt

Selv om boligprisene på landsbasis har gått ned og færre går på visning i mai og juni, holder boligmarkedet i Midt-Troms seg rimelig stabilt.

SENTRUM Boliger i eller rundt sentrum er populære blant folk på boligjakt i Midt-Troms. 

pluss

På landsbasis sank boligprisene med 1,6 prosent i juni. Det viser tall fra boligprisstatistikken til Eiendom Norge, gjengitt av Norges Eiendomsmeglerforbund. Av de største byene var det størst prisfall i Oslo med 3,1 prosent, mens Tromsø hadde en liten økning på 0,2 prosent. Allikevel har boligprisene på landsbasis gått opp 6,3 prosent det siste året.

PRISØKNING – Det virker som prisene går opp, sier Eiendomsmegler Thomas Konradsen i Advokathuset Nord. 

– Det er ingen egen statistikk for Midt-Troms, men jeg synes det virker som prisene går opp her. Det er vanskelig å si fra måned til måned, men at prisene er høyere i år enn de var i fjor er garantert. Så det er ingen panikk for at prisene skal gå ned, verken her på Finnsnes, i Tromsø eller Nord-Norge generelt. Også Bodø melder om en liten prisvekst, så det er hyggelig å være i Nord-Norge, sier Thomas Konradsen, eiendomsmegler hos Advokathuset Nord.

Mindre utsatt

Advokat Kjetil Rege i Midt-Troms Eiendom har heller ikke merket noen prisnedgang i området.