Nå krever han erstatning av Statens vegvesen.

– Jeg hørte et høyt smell og fikk bunnpanna på Passaten ødelagt. Jeg hadde ikke forventet noe slikt i Finnsnes sentrum. Dette er veldig irriterende og jeg forsøker nå å komme i kontakt med vegvesenet for å få erstatning, fortviler Sebulonsen.

Flere tusen kroner

Hendelsen skjedde torsdag ettermiddag, da Sebulonsen kjørte ut av sentrum, like ved gangfeltet til Amfi i Storgaten. Skaden løper på flere tusen kroner.

– Jeg så hullet, som var fylt med vann, men når jeg kjørte over det, visste ikke at det var så dypt. Nå må jeg skifte bunnpannen og prisen blir på flere tusen kroner, forteller han til Folkebladet.

Flere skader

Frank Sebulonsen i Walters bilberging forteller at i tillegg til skaden på denne bilen, fikk de også oppringing av en turist som hadde vært nede i samme hull.

– Det var en tysk turist som hadde vært nede i hullet og knuste hele campingvognen sin. Her er det snakk om flere tusen kroner i skader, sier Sebulonsen, som også fikk med seg at hullet ble tettet like etterpå.

Ansvarlig

Han har ikke hørt om lignende skader i sentrum av Finnsnes tidligere.

– Jeg forstår at de ikke kan passe på alt hele tiden, men når bilistene betaler noen kroner for å kjøre på denne veien må noen holdes ansvarlig når noe slikt skjer. En ting er å betale årsavgift, men når man i tilegg får skade av å kjøre på disse veiene, er det helt talentløst, sier Sebulonsen.

Ukjent

Byggeleder for det pågående prosjektet i Finnsnes sentrum, Kåre Nygård i Statens vegvesen, sier hendelsen er ukjent for han.

– Dette har jeg ikke hørt om, normalt vil jeg ta kontakt med entreprenør for å finne ut hva som har skjedd og det vil jeg gjøre så fort som mulig. Dette må jeg undersøke litt nærmere, sier Nygård.

– Hva kan de som har fått skadet kjøretøyet gjøre i forhold til kostnadene?

– Jeg anbefaler at de sender en regning til Statens vegvesen, så får vi finne ut hvem som er ansvarlig for skadene, forklarer Nygård.

HULL: Det var et hull rett før gangfeltet til Amfi i Storgata (til venste i bildet) som ødela bilen og campingvogna før helga. Foto: Carina Hansen