Må ty til «plan B» for brann-lokaler

Brannvesenet i Lenvik må belage seg på å holde hus i midlertidige lokaler litt lenger enn først tenkt.

Ut: Coop overtar offisielt eiendommen, som i dag huser Finnsnes brannstasjon, om et halvt år. Lenvik kommune er i dialog med Coop om å få utsatt riving av enkelte av fasilitetene.  Foto: Stian André Lund

pluss

Det har lenge vært klart at Lenvik kommune skal bygge ut en ny brannstasjon på Heimlymyra på Finnsnes. Prosessen har imidlertid dratt ut, i første omgang fordi planlegginga tok lenger tid enn antatt. Nå er utbygginga ytterligere forsinket etter at Lenvik kommune nylig så seg nødt til å avlyse anbudskonkurransen om utbygginga.

Teknisk sjef i Lenvik kommune, Geir Fredriksen, opplyser at forsinkelsen ikke gir store konsekvenser når det gjelder lokaliteter til brannvesenet.