Ut av Ap: – Det er så deilig

Etter å ha gått med en dårlig følelse i flere år har Ingrid Evertsen nå endelig tatt steget og meldt seg ut av Ap.

LITT RIS, MYE ROS – Det er så deilig, sier Ingrid Evertsen om utmeldinga fra Ap. Hun forteller at hun har fått veldig mange positive tilbakemeldinger etter at hun meldte seg ut av Ap. – Noen er sure, men når vi har begynt å diskutere så er det flere som etter hvert har sagt at de vil tenkte på å gjøre det samme, sier hun. 

Når det gjelder fiskeripolitikk så synes jeg egentlig bare at de i Ap må finne ut hvem som klarer å spise flest lakrisbåter.

Ingrid Evertsen
pluss

Mefjordværingen offentliggjorde utmeldinga i et innlegg på Facebook onsdag. Til Folkebladet sier Ingrid Evertsen at venstresiden i politikken betyr utrolig mye for henne, og at hun i flere år har hatt det vanskelig med sitt medlemsskap i Ap. Et parti hun anklager for å ha blitt nokså blått og høyrevridd.

Lei hele Ap

– En sosialist har strengt tatt ikke lenger noe der å gjøre, understreker hun.