– I dag har alle tatt velfortjent fri og jeg har nok ikke tallene klare før om noen dager, men vi er meget godt fornøyd med besøket denne påsken. Selv på mandag, da vi trodde alle hadde pakkedag, så var det veldig bra besøk. 500 registrerte dagskort i Toppheisen på en dag vi trodde skulle være død er vi veldig godt fornøyd med, sier daglig leder Øystein Johansen.

Solgte for 240.000

Noen tall har Johansen allerede registrert.

– Vi hadde dager der vi solgte dagskort for 230.000-240.000 kroner. Rekorden for en tid tilbake er 270.000 kroner, men da opplevde vi dårlige dager etterpå. Det gjorde vi ikke i år. Etter en omsetning på 230.000 kroner ene dagen hadde vi 120.000 kroner dagen etter, sier Johansen.

Ikke besøksrekord

Noen besøksrekord ble det ikke denne påsken, til tross for at det var godt vær stort sett hele påskeuka.

– Men vi satte rekord i Toppheisen med 1.040 forskjellige registreringer i heisen av en total på rundt 5.000 passeringer. Det er vi svært godt fornøyd med. Den gamle rekorden var 900. Selv om vi ikke satte besøksrekord tror jeg vi satte rekord i antall fornøyde gjester. Det har vært utrolig mange gode og positive tilbakemeldinger fra gjestene våre, sier Johansen.

Johansen er også vært godt fornøyd med at det ikke har vært skader av betydning i løpet av påsken.

Håper på bonushelg

Normalt er det månedskiftet april/mai som runder av årets vintersesong i fjellandsbyen, men i år håper Johansen å holde det gående til i allefall første helgen i mai.

– Ja, vi håper at vi kan få en bonushelg. Slik været er nå ligger det an til det, men samtidig vet vi av erfaring at selv om det ser lovende ut og vi håper på to bonushelger, så tiner snøen utrolig fort når det først setter i gang. Men hvis det fortsetter med kulde om natten så kan vi kanskje få en skikkelig bikinihelg i bakkene i mai, sier Johansen.