Ingen tilståelsesdom

Det som lå an til en tilståelsesdom for grov utroskap mot Salangen kommune ble snudd på målstreken.

RETTEN Det blir likevel ikke en tilståelsesdom i saken mot en tidligere ansatt i Salangen kommune. Politijurist Mona Madsen (bildet) sier det nå er opp til statsadvokaten om han blir tiltalt og om saken kommer opp i tingretten til behandling. Foto: Odd Leif Andreassen 

pluss

SJØVEGAN: Saken ble rullet opp høsten 2014. Mannen som er siktet var ansatt i en ledende stilling i Salangen kommune. Han ble siktet for grov utroskap etter paragraf 276 i straffeloven. Politiet mener han ulovlig har tilegnet seg datautstyr for 1,3 millioner kroner fra kommunen.

Snudde i retten

En tilståelsesdom legges fram uten tiltale. Politiadvokat Mona Madsen har tidligere uttalt i Folkebladet at innrømmelsen av forholdet er formidlende. Vanligvis fører det til strafferabatt.