— Janteloven er noe jeg gir blaffen i

Med nærmere 20.000 avspillinger sammenlagt på YouTube stormer Hanne Dahlberg fram som en «up and coming» artist i Norge.

MEKTIG: Etter at Hanne Dahlberg (20) fra Salangen slapp låt og musikkvideo i forrge uke har responsen vært overveldende. Visningstallene fortsetter å stige og artisten gleder seg til å se hva framtiden bringer. - Jeg tenker at jeg tar mulighetene som de kommer og jeg sier stort sett ja til de tilbudene jeg får. Vi får bare se hvor dette fører hen, sier hun til Folkebladet-TV. Begge foto: Christian A. Unosen 

pluss

FINNSNES: I forrige uke slapp Hanne Dahlberg (20) fra Salangen låta «Safe Land» med tilhørende musikkvideo. Visningstallene på både Spotify og Facebook har rundet 10.000 for lengst.

Janteloven er imidlertid noe hun gir absolutt blaffen i.