Perfekte treningsforhold i Spania

Sykkelnomaden Erlend Sundstrøm (22) fra Salangen har i flere år valgt å bytte ut den nordnorske vinteren med perfekte treningsforhold i Sør-Spania.

SYKKELDRØMMEN Erlend Sundstrøm fra Salangen lever ut sykkeldrømmen på den spanske solkysten. Han bor og trener i byen Malaga, og har denne sesongen fått en nøkkelrolle som kaptein på det tidligere storlaget Andalucia Trebujena.  Foto: Erik Modal

pluss

MALAGA/SPANIA: Det har han blitt en bedre syklist av, og har denne sesongen vært kaptein på det tidligere profflaget Andalucia Trebujena.

Varmegrader

Det er oktober. På himmelen skinner solen fra skyfri, blå himmel. Kvikksølvet viser 28 varmegrader, og bortover den lokale strandveien tråkker 22 år gamle Erlend Sundstrøm fra Salangen på den lette landeveissykkelen.