• Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Magasin
  • TV
  • Meninger
  • Været
  • eAvisa
  • Folk

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Slik fileterer du en skrei i fem kutt

Fiskerbonden Erlend Angelsen deler tipsene til hvordan du kan utnytte hele skreien.

foto
OPPTATT AV Å BRUKE ALT: Erlend Angelsen er Thon Hotel Svolværs fiskerbonde. Han er opptatt av å bruke hele råvaren, og har et lite triks som gjør at til og med skinnet blir forvandlet til en delikatesse. Foto: EVELYN PECORI
Evelyn Pecori
Oppdatert: tirsdag 24. januar 2023 kl. 19:51
Publisert: tirsdag 24. januar 2023 kl. 19:51 Oppdatert: tirsdag 24. januar 2023 kl. 19:51
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Fisk
  • Skrei
Sjefredaktør/adm.dir.
Steinulf Henriksen
Nyhetsredaktør
Maria Holm Simonsen
Markedssjef
Kirsti Pettersen
Utviklingsredaktør
Trond Sandnes
Alle ansatte
Klikk for kontakt-info
Kundeservice
77 85 20 00
Annonse
annonse@folkebladet.no
SMS/MMS
FB TIPS til 2399
Tipstelefon
77 85 20 00
E-post
tips@folkebladet.no

Folkebladet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Folkebladet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Folkebladet.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.