Han har lært ordføreren å flørte

De som skal til Sørreisa fremover, må regne med å bli møtt med en aldri så liten flørtende tone - også fra ordfører Paul Dahlø.

ET RÅSKINN. Foreleser Trond Haukedal forteller at han er et råskinn på å flørte med seg sjøl, og oppfordrer alle til å flørte mer i 2014 - med seg sjøl og andre. Her sammen med sørreisaordfører Paul Dahlø som satte pris på Haukedals seminar. 

PSYKOLOG. Trond Haukedal er udannet psykolog, og er i dag en av landets ledende foredragsholdere og motivatorer. 

nyheter

SØRREISA: Det var nemlig en av oppfordringene motivasjonsforeleser Trond Haukedal la på bordet da han gjestet Sørreisa tirsdag - å flørte mer i 2014. For ifølge Haukedal vil mer flørt bidra til mer positivitet og til at folk automatisk gjør en bedre jobb.

Motivasjon

Både politikere, ansatte og befolkning strømmet til Sørreisa Kulturhus tirsdag for å få med seg Haukedals to timer lange motivasjonsseminar. Et seminar blant andre ordfører Paul Dahlø satte pris på.

– Vi kjører dette seminaret som et ledd i det å bygge opp den gode bokommunen. Det handler i det hele tatt om den gode følelsen for de som bor her, og at man er bevisst på dette uansett om man er ordfører, kommunestyre, næringsliv, lag eller foreninger, sa Dahlø til Folkebladet om seminaret.

En god tone

Motivasjonsseminaret foregikk like før møtet i kommunestyret.

– Blir det noe flørting i kommunestyret ?

– Ja, fordi vi har en god tone i kommunestyret. Under seminaret fortalte Haukedal om hvordan flørting skaper god samhandling, og det er klart at samhandling er vanskelig å få til der man har piggene ute hele tida. Selvfølgelig har vi respekt for at man har ulike meninger, men vi snakker likevel godt sammen, påpekte v med et smil.

60.000 tanker

Ifølge Haukedal tenker gjennomsnittsmennesket 60.000 tanker i døgnet. 85 prosent av disse tankene handler om bekymringer. Foreleseren mener det er mye å hente på å endre tankesettet, og på å bli mer bevisst på sine positive egenskaper fremfor de dårlige.

– Kanskje dere skal rope ut noen saftige YES når dere fatter vedtak i kommunestyret?

– Ja, og det gjør vi jo også stadig vekk. For eksempel i dag (red.anm. tirsdag) så skal vi jo si litt om fjoråret som gikk ut i pluss, og legge gpde føringer videre. Hvert vedtak er jo et yes, dette blir bra, humret Dahlø.

Motivasjonsseminaret er en del av omdømmeprosjektet som Sørreisa kommune tar del i, ”Samen om ein betre kommune”.

– Jeg anbefaler andre kommuner å kjøre et slikt seminar. Den gode følelsen, relasjoner og godt samarbeid er noe som må vedlikeholdes.

(Folkebladet.no)