Et helt nytt konsept på Lundbrygga

SJØVEGAN: Eierne av Lundbrygga er klar med et helt nytt konsept. De åpner puben igjen og trekker kulturbegrepet så langt de kan inn i drifta.

Åpner. Lundbrygga åpner igjen 2. februar. Da henter viseklubben Baluba inn visesangeren Lars Bremnes til puben. Fra venstre: Styreleder Jon Myrmel, Inger Strand i viseklubben Baluba, koordinator Bjørn Nordmo og styremedlem Ellen Lise Woll.  Foto: Morten Dokka

nyheter

Få dager etter at det ble kjent at Lundbrygga Pub skal stenges fra nyttår, er et nytt konsept på plass. I lengre tid har Millionfisken Eiendom AS, et datterselskap av Millionfisken AS, arbeidet med nye planer for Lundbrygga.

Møteplass

Torsdag kunne styreleder Jon Myrmel legge frem konseptet der «En torsdag kveld på Lundbrygga» blir en del av det.

Else Marie Hansen og Svein Åge Hegge skal drive videre. De skal ansettes i selskapet for å drive puben på fredager og lørdager.

Aktivitet

– De skal drive puben, så skal alle rundt sørge for utviklingen videre av brygga. Vi er åpen for ideer om det meste. Kanskje noen ønsker en kveld med for eksempel visning av foto, film eller kanskje det er noen butikker som har noen produkter de ønsker å vise frem. Da kan lokalene brukes. Vi vil skape aktivitet, at folk skal vite at det skjer noe her, sier Myrmel og inviterer samtidig folk og næringsliv til aksjeemisjon i selskapet.

– Ideen er jo at brygga skal bli viktig for handelen på Sjøvegan. Derfor blir det viktig for flere å være med, fortsetter han.

Bremnes kommer

Myrmel lanserte «En torsdag kveld på Lundbrygga». Han vil at det skal bli et begrep i Salangen. Først ute er den lokale viseklubben Baluba som har booket seg inn hver andre torsdag i måneden. Og de står også for å arrangere åpningen av den nye «kulturpuben» 2. februar.

– Ja, og da har vi fått Lars Bremnes til å komme. Den andre torsdagen i mars arrangerer vi damenes aften i puben. Vi har spurt Sandra Borch om han kan komme den kvelden, og håper bare hun sier ja, forteller Inger Strand i Baluba.

Strand mener konseptet er en vinn-vinn situasjon for alle. Og for shoppeglade damer blir det et utvidet handelstilbud på Sjøvegan under damenes aften.

(Folkebladet.no)