Demonstrerte. Det var over 20 ungdommer som demonstrerte foran Sirkus Meranos telt på Finnsnes. Michelle Edvardsen nr to fra venstre i fremste rekke.  
        
            (Foto: Rune Ottarsen)

Demonstrerte. Det var over 20 ungdommer som demonstrerte foran Sirkus Meranos telt på Finnsnes. Michelle Edvardsen nr to fra venstre i fremste rekke.   Foto: Rune Ottarsen

Fornøyd etter sirkus-demonstrasjon

FINNSNES: Over 20 unge demonstrerte mot Cirkus Merano på Finnsnes torsdag kveld. Det nyttet lite.
 

Folk kom, fast bestemt for å se sirkus, og det var ingen som snudde på vei mot sirkusteltet når et 20-talls ungdommer delte ut plakater mot bruk av dyr i sirkus.

Noen diskuterte, noen kommenterte, noen tok imot plakaten, men de aller fleste bare gikk rett forbi jentene og fortsatte mot inngangen.

Likevel var aksjonsleder Michelle Edvardsen (18) fornøyd med aksjonen, som i tillegg har foregått på Facebook i dagene før arrangementet.

Gode tilbakemeldinger

– Jeg synes det har gått bra og har fått mange gode tilbakemeldinger. Det er mange som har sagt at de ikke skal på sirkus i år og jeg føler oppmøtet var lite i forhold til tidligere år. Personlig har jeg fått fem til ikke å gå på sirkus, forteller Edvardsen etter at forestillingen inne i teltet er startet.

Edvardsen er vegetarianer og spiser ikke en gang fisk.

– Det er grusomt med pelsdyrindustrien og all unaturlig oppbevaring av dyr. Jeg er opplært til at dyr på sirkus er galt og har aldri vært på sirkus.

(Folkebladet.no)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen. Alle innlegg må forhåndsgodkjennes først - det vil normalt ikke bli godkjent innlegg på natta.

Folkebladet.no ser helst at du kommenterer under fullt navn. Du kan selvsagt velge å bruke din innlogging på sosiale medier som Twitter, Google+ eller Facebook for å kommentere her.