Tilbyr deg å arbeide der du er

SJØVEGAN: Nå kan du sitte på Sjøvegan og arbeide - uavhengig av hvor din arbeidsgiver eller oppdragsgiver befinner seg.

Gunnar Sæbø er dagllig leder i utviklingsselskapet Nasa Salangen AS.  Foto: Linda Bakketun

nyheter

Mandag 22. april er det offisiell åpning av stedsuavhengige arbeidsplasser i ”Huset Mot Havet” på Sjøvegan.

Daglig leder Gunnar Sæbø i NASA Salangen opplyser i en pressemelding at det etter modell fra Dyrøy er lagt til rette for 11 arbeidsplasser og 4 studentplasser.

Ny teknologi, bredbånd og bedre organisering av arbeidslivet, gjør det mulig å løse en rekke arbeidsoppgaver stedsuavhengig. Eksempler på stedsuavhengig arbeid kan være å arbeide hjemme én eller flere dager i uka, eller å arbeide fra et mobilt kontor. Du arbeider der du er.

Under åpninga i "Huset mot Havet" vil det bli kulturelt innslag fra Salangens egen  viseklubb ” Baluba” som vil starte begivenheten, mens selve åpninga vil bli foretatt av ordfører Ivar B. Prestbakmo.
 
Media, næringsseksjonen i Salangens nabokommuner og andre gjester er invitert til å være med på åpninga.
 
Det er også åpent for publikum med omvisning i de nye, flotte lokalene. Det blir servering av kaker og kaffe til alle, opplyser Gunnar Sæbø.

I Dyrøy har kontorhotellet vært i drift for stedsuavhengig ansatte, gründere, prosjektledere, studenter og forskere siden februar 2012. Dyrøy satser for fulllt på at alle, både heltids- og deltidsinnbyggere, skal høste gevinster av breibåndet som går som en digital motorvei gjennom kommunen.