«Nytt på nytt» raljerte med Sjøvegan

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter.com fikk gjennomgå i humor-programmet "Nytt på nytt" fredag.

I beste sendetid. Satireprogrammet "Nytt på nytt" på NRK raljerte med nyheter fra Sjøvegan fra siste uke i beste sendetid fredag. 

nyheter

Tidligere denne uka kunne nemlig nettstedet Salangen-nyheter.com fortelle at flaggene hos Coop Prix på Sjøvegan var bytta ut. De kunne også informere om at ei gjenglemt, tom handlevogn var funnet på Sjøvegan.

Distrikts-nyheter

Disse nyhetene fra Sjøvegan ble det raljert med i "Nytt på nytt" fredag, da programleder Jon Almaas ville vite hvor mye deltakerne hadde fått med seg av nyhetene utafor hovedstaden denne uka.

"Hva byttet Coop Prix på Sjøvegan ut denne uken?", var den første oppgaven som høstet mange morsomme og alternative svar.

– Matvarene. Nå har vårkolleksjonene kommet til Prix, svarte skuespiller Ine Jansen, som denne uka var på Linn Skåbers lag.

Her kan du se hele fredagens "Nytt på nytt" (link til NRK)

Gjenglemt handlevogn

Neste oppgave var "Hva ble gjenglemt midt i sentrum på Sjøvegan denne uken?".

Hallgeir Langeland foreslo at det var Siv Jensen som hadde dumpet Per Sandberg på Sjøvegan, før man raljerte videre over nyhetsmeldinga fra Sjøvegan om den tomme handlevogna som ble funnet. Dermed fikk nettavisen Salangen-nyheter sine minutter i rampelyset på riks-TV i selveste "gullrekka".

Også Norges største papiravis Aftenposten har fått med seg og raljerte med nyhetene fra Salangen denne uka. Torsdag var den gjenglemte, tomme handlevogna tema i satire-spalta "Under streken" på side 2.

NRK P3 har også tatt for seg disse nyhetene fra Sjøvegan.

Til avisa Fremover sier redaktør Jon Henrik Larsen i Salangen-nyheter at sakene deres var ment å være fleipende og at all reklame er god reklame for stedet Sjøvegan.

(Folkebladet.no)